mandag 6. august 2012

Ferie - del 2

Siste uke av ferien ble superflott. Ikke værmessig, men ellers.
Jeg hadde meldt meg på "sy-vecka" hos Lapp-Elisa, og det ble 5 dager fylt av søm, stoffer, skravling, latter og mer søm.


Mandag morgen gikk ferden østover mot Sverige og Lennartsfors.
Vel framme, pakket vi ut, fikk symaskinene på plass og prosjektene ut av posene.
Så begynte vi å sy - tok en liten pause og tittet litt i butikken - og fortsatte å sy.
Det var så vidt vi hadde tid til å spise - vi ville jo helst sy. Vi var bare 5 stykker, så vi hadde god plass og  kunne riktig breie oss. Selv sydde jeg først ferdig en resteduk. Og det ble igjen så mange kvadrater at jeg sydde 5 par grytekluter også. Elisabeth hadde en stor sekk fylt med rester. Den ble tømt utover og gjett om vi fant mange skatter!Ellers sydde jeg sammen "Buggy Barn"-stjerneteppet - det hadde ligget nesten 5 år. Det gikk veldig fort da jeg først begynte. Og jeg prøvde meg på frihåndsquilting (kjempegøy, men vanskelig) og litt crazy-sying (også veldig gøy).På onsdag fikk vi en utfordring. Alle fikk en pakke med ferdig kuttede stoffbiter (42stk) 5" x 5" som vi skulle lage noe av. Ingen av oss likte fargene eller motivene sånn umiddelbart, men etter hvert ble det bedre. Sigrun sydde et stort teppe, Marit en stor løper, Käte to små veggbilder og en liten løper, Merete og jeg sydde hvert vårt mindre teppe. Alle ble totalt forskjellige, selv om utgangspunktet var det samme.


Også ble det handlet litt - mange meter stoff og litt tråd.
2 kommentarer:

  1. Ni ser ut att ha haft det supermysigt!!

    SvarSlett
  2. I förra veckan på torsdag åkte jag till Lennartsfors för att köpa tyg och mönster av Elisabeth. Jag vet inte om Du kommer ihåg mig, men jag gick in i sysalen och pratade med Er. Det var så mysigt att få se vad Ni höll på med under Er syvecka. Jag fick också lov att ta några foto av Era arbeten, som var helt underbara. Nu blev jag så glad när jag fick syn på Dig och Ditt inlägg om Er syvecka hos Lapp-Elisa.

    Dollandesign

    SvarSlett